Cybernormer #13: Verdens største taber

Vi har besøg af Cybernaut og programmør Nynne Just Christoffersen, der sammen med vært Maia Kahlke Lorentzen fortsætter samtalen fra vores podcast fra november om Elon Musk Twitterovertag. Hvordan går det for Tesla milliardæren med at redde ytringsfriheden på Twitter?

Cybernormer #13: Verdens største taber

Tesla milliardæren Elon Musk, overtog under stor medieopmærksomhed det sociale medie Twitter i oktober 2022, og lovede at han ville fikse det “digitale bytorv”. Det udgav vi en episode af Cybernormer om i november, men siden er der løbet meget vand igennem åen, og mange Musk tweets gennem feedet. Musk har blandt andet opnået den tvivlsomme verdensrekord i største tab af personlig formue på kortest tid. Men måske er det ligemeget, når man er en mand med en langsigtet mission?
I dette afsnit har vi igen besøg af Cybernaut og programmør Nynne Just Christoffersen, der sammen med vært Maia Kahlke Lorentzen tager temperaturen på det temmelig overophede sociale medier og gør status på hvordan det egentlig går for verdens nu måske kun næstrigeste mand med at redde ytringsfriheden.

Lyt til Cybernormer her, eller find os der hvor du hører podcasts.


Find en dansk server på Mastodon her

Kilder nævnt i dette afsnit

Lydklip

  • Ye West LIVE In-Studio With Alex Jones! Uncensored, Unchained, Raw, The Alex Jones Show, 12/01/22
  • Elon Musk getting booed at Dave Chappelle show at Chase Center, 12/12/2022, Jean Wilda, YouTube