Cybernormer #12: Elon Musk vs. Twitter

I seneste episode af cybernormer har Maia Kahlke Lorentzen besøg af programmør Nynne Just Christoffersen, og diskuterer Musks Twitterkøb, ytringsfrihed og moderation på sociale medier, milliardærer med skrøbelige egoer, myter om techgenier og hvor vi går hen, hvis Twitter går i stykker.

Cybernormer #12: Elon Musk vs. Twitter

Verdens rigeste mand har overtaget Twitter, og det kan man sige meget om men det er ikke kedeligt: Han har fået annoncører til at flygte i hobetal, fyret halvdelen af de ansatte og på trods af sin påstand om at være ”ytringsfrihedsabsolutist” fjernet Twitterkonti der parodierer ham. Nogen forudsiger at platformen snart helt stopper med at fungere.

Cybernaut Maia Kahlke Lorentzen har besøg af programmør Nynne Just Christoffersen, og sammen ser de tilbage på Elon Musks kaotiske Twitterovertag og diskuterer ytringsfrihed og moderation på sociale medier, milliardærer med skrøbelige egoer, myter om techgenier og hvor vi går hen, hvis Twitter går i stykker.

Lyt her eller find Cybernormer i din podcast app.

Kildereference

Læs også

Twitterkaos afliver myten om geniet Elon Musk
Skal man tro Elon Musks fans er han et enestående tech geni. Virkelighedens Tony Stark der kommer til at redde klimaet med sine selvkørende Tesla biler, få menneskeheden til at kolonisere Mars i vores levetid, og “redde ytringsfriheden” med sit opkøb af det sociale medie Twitter. Det har været et