Manosfæren #6: Andrew Tates storhed og fald

I denne dobbeltepisode af vores podcastserie om manosfæren, dykker vi dybt ned i fænomenet Andrew Tate. Lyt hvor du hører podcasts!

Manosfæren #6: Andrew Tates storhed og fald

Han bliver kaldt Top G, King Cobra og kongen af toksisk maskulinitet. Udover flere verdensmesterskaber i kickboxing, var han også i efteråret den mest googlede person på internettet. Han rager millionerne ind gennem sit hustler universitet, hvor han påstår han kan lære unge mænd at score damer og blive rige hurtigt. Og hvis du ikke har hørt om ham, så har dit teenagebarn helt sikkert. Han har nemlig fundet nøglen til at gå megaviralt på TikTok gennem sine videoer hvor han med en cigar i kæften praler med sine dyre biler og lufter sine sexistiske holdninger. Lige nu sidder han varetægtsfængslet sammen med sin bror i Rumænien, anklaget for voldtægt, ulovlig tvang og menneskehandel.

I denne dobbeltepisode af manosfæren dykker Cybernaut og ekstremisme researcher Telli Karacan og vært Maia Kahlke Lorentzen dykker ned i scorekunstner og “successcoach” Andrew Tates storhed og fald.

Lyt  her, eller find Cybernormer der hvor du hører podcasts.

Manosfæren er en serie af Cybernauternes podcast, hvor vi sætter fokus på de digitale rum hvor mænd mødes og diskuterer køn og maskulinitet - og er enten kritiske overfor, eller direkte modstandere af feminismen. Du kan høre de andre episoder ved at finde Cybernormer dér, hvor du hører podcasts.

Kilder brugt i del 1

Lydklip brugt i del 1

Kilder brugt i del 2

Lydklip brugt i del 2