Manosfæren #5: En samtale med Laura Bates

I denne episode af manosfæren har vi besøg af Laura Bates, der er stifter af Everyday Sexism Project til en samtale om hendes bog ”Men who hate Women” netop er blevet udgivet på dansk.

Manosfæren #5: En samtale med Laura Bates

I denne episode af manosfæren har vi besøg af Laura Bates, der er stifter af Everyday Sexism Project og hvis bog ”Men who hate Women”, der handler om manosfæren, netop er blevet udgivet på dansk. Da Laura i november besøgte København, i forbindelse med lanceringen af bogen, mødte vi hende til en samtale om hvordan hun selv stødte på manosfæren, hvordan hun har set at særligt unge teenagedrenge hives ind i antifeministiske og kvindefjendske digitale universer og hvad hun mener vi kan gøre for at få dem ud igen.

Lyt her eller find Cybernormer der hvor du hører podcasts

Du kan bestille den danske oversættelse af Laura Bates bog Mænd som hader kvinder hos forlaget Rebel with a Cause

Vært og Cybernaut Maia Kahlke Lorentzen har skrevet efterordet til bogen om den dansksprogede manosfære som du kan læse her

Manosfæren er en serie af Cybernauternes podcast, hvor vi sætter fokus på de digitale rum hvor mænd mødes og diskuterer køn og maskulinitet - og er enten kritiske overfor, eller direkte modstandere af feminismen. Du kan høre de andre episoder ved at finde Cybernormer dér, hvor du hører podcasts.