Manosfæren #1: En manderetsaktivist krydser sit spor

Manosfæren #1: En manderetsaktivist krydser sit spor

I første afsnit skal vi møde Lars Rex Mundi, som har været en meget aktiv del af den danske manosfære indtil for få måneder siden. Men nu har han valgt en anden vej, og det vil han gerne fortælle os om i denne episode

Lars fortæller om hvordan han var aktiv i det nu lukkede Manfo, der var en parodi på Kvinfo, og brugte meget tid på at svine feminister til på sociale medier. Han fortæller også hvordan det påvirkede hans syn på kvinder generelt.
Han fortæller også hvordan han oplevede at hans aktivitet i antifeministiske fora introducerede ham for mennesker og idéer der lå langt til højre på det politiske spektrum.

For eksempel var han en del af MANDdag møderne, som researchkollektivet Redox har beskrevet i artiklen Antifeminister og Antimuslimer slår pjalterne sammen og har modtaget rekrutteringsmateriale fra højreekstreme grupperinger.

På et tidspunkt møder Lars dog vennen han kalder Adam Andersen, som går ham på klingen med hans holdninger, samtidig med at han viser ham omsorg. Det bliver et vendepunkt for ham. Lyt til hele Lars historie i første afsnit af Cybernormer Manosfæren her på siden eller via iTunes, Spotify eller hvor du ellers lytter til dine podcasts.