Foredrag og workshop om digitalt selvforsvar og anti-lgbt had på DOKK1

Dokk1 i Århus har inviteret Cybernauterne til at afholde foredraget ""Regnbuen i modvind: LGBT+ rettigheder under angreb" og den efterfølgende workshop "Tag nettet tilbage: Digitalt selvforsvar

Foredrag og workshop om digitalt selvforsvar og anti-lgbt had på DOKK1

25. oktober er Cybernauterne inviteret at holde foredrag og workshop på DOKK1 i Århus, hvor vi lærer publikum at beskytte sig mod internettets trolde.

Se mere om eventet og book en gratis billet her

Selvom kampen for LGBT rettigheder er nået så langt, at store virksomheder flager med regnbueflaget i pride ugen, er der også tilbageslag i gang over hele verden. I USA, Uganda og Rusland ændres love og diskrimination gøres lovligt. Og selv i Danmark mærker vi konsekvenserne. Særligt online trives homofobi, transfobi og hadtale, og hvis man stiller op til den offentlige debat risikerer man ubehagelige digitale konsekvenser.

25. oktover gæster Maia Kahlke Lorentzen fra Cybernauterne Hovedbiblioteket i Århus, og vil guider publikum igennem internettets hadmiljøer.
Foredraget stiller skarpt på digitale trusler mod LGBT+ miljøet, og den efterfølgende workshop giver deltagerne konkrete værktøjer til at støtte op om et inkluderende miljø og bekæmpe trolls og hadtale online.

Arrangementet henvender sig til alle der gerne vil have en trygere oplevelse online. Foredraget - "Regnbuen i modvind: LGBT+ rettigheder under angreb"
foregår i Store Sal fra 17:00-18:00

Workshoppen - "Tag nettet tilbage: Digitalt selvforsvar"
foregår i Lille Sal fra 18:30-20:30

Aftensmad kan nydes og købes i caféen i pausen.

Arrangementet er gratis, men kræver billet, som kan bookes her